Khost.Status Grid transformator won het bodWaar te gebruiken?

  • vrijgavetijd:2022-08-08 03:18:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:186
  • Korte omschrijving:

    Khost.,De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Khost.rang van isolatie van een transformator met

Artikel inhoud

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Khost.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Khost.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Shahr-e Kord.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Khost.Status Grid transformator won het bodWaar te gebruiken?



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De interne markt voor transformatoren is traag

Fabrikant van transformatoren

AgentkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Fabriek voor droge transformatoren

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Khost.Status Grid transformator won het bodWaar te gebruiken?



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Doel van het projectProductieproces en stappen van droge transformator

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Khost.fabrikant van droge transformatoren

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Wanneer de transformator uit de fase is,Khost.Recycling van oude boxtransformator,Khost.Droge type transformator-eenheid, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Khost.Overige productinformatie
  • Shaanxi.Beweegbaar hydraulisch hefplatformNormaliseren

    Shaanxi.Beweegbaar hydraulisch hefplatformNormaliseren

  • Shuncheng.Klein hydraulisch hefplatformOmkering

    Shuncheng.Klein hydraulisch hefplatformOmkering

  • Shuncheng.Hydraulisch liftplatformDe algemene kenmerken van het product:

    Shuncheng.Hydraulisch liftplatformDe algemene kenmerken van het product:

  • Shuncheng.3-ton hydraulisch hefplatformHet consumptiebeleid moet de intensiteit en het ritme begrijp

    Shuncheng.3-ton hydraulisch hefplatformHet consumptiebeleid moet de intensiteit en het ritme begrijp

  • Shuncheng.Vervaardiging van instapbruggenGoed om de prijsstijging een boost te geven

    Shuncheng.Vervaardiging van instapbruggenGoed om de prijsstijging een boost te geven

  • Charlotte.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugEconomische werking

    Charlotte.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugEconomische werking

  • Watford.Kleine lift op de tweede verdiepingWat is de juiste temperatuur?

    Watford.Kleine lift op de tweede verdiepingWat is de juiste temperatuur?

  • MarseilleElektrische hydraulische hefplatformtruckToegewijd servicesysteem

    MarseilleElektrische hydraulische hefplatformtruckToegewijd servicesysteem

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!